Hotel TURIST - Despre noi

Rezervarea numerelor:

Tel.: (+373)22-22-06-37

Mob.: (+373)673-00-446

Tel./Fax: (+373)22-22-05-12

E-mail:hotel-turist@mail.md

Deschidem secretele ospitalității!

Hotelul “Turist” este situat in inima oraşului Chişinău, în zona unde se îmbină business centrtele şi regiunea peisagistică a capitalei. Distanţa de la hotel pînă la parcurile verzi, Teatrul de Operă şi Balet, Muzeul Naţional de Istorie, Sala cu Orgă şi alte localuri celebre ale oraşului constituie 10 minute plimbînduse. În cale veţi întîlni un spectru larg de restaurante, care propun atît bucate din bucătărie etnică, cît şi internaţională.  Hotelul „Turist”se află la doar 25 minute de la Aeroportul Internaţional Chişinău şi 15 minute de la gara feroviară.
În incinta hotelului sunt săli cu echipament care permit desfăşurarea treningurilor, conferinţelor, seminarelor şi a pauzelor de cafea.
Toate camerele din hotel sunt dotate cu baie privată şi paturi duble sau separate.
Vă propunem la alegere 6 categorii, de la econom la lux şi apartament, care in dependenţă de completare vă vor satisface cerinţele.

 

Timpul check in 14.00 și check out 12.00.
Copii  în vîrsta sub 7 ani-gratuit.
Micul dejun nu este înclus.
Este posibil cazare cu animale domestice - 10 Euro, se plăteşte în lei MD conform cursului oficial al BNM la momentul efectuării plăţii.

Facilități oferite de Turist Hotel

General

recepţie deschisă nonstop, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, check-in/check-out express, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, zonă pentru fumători

Servicii

room service, săli de conferinţă, fax/copiator, check-in/check-out privat, serviciu de transfer (contra cost)

Internet

Gratuit! Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit.

Parcare

Este posibilă parcarea publică la proprietate (nu este necesară rezervare)